Yükleniyor...

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

ssssss

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Haritada görüntüleyin



Hakkında

1973 yılında 125 yatak kapasite ile hizmete açılan hastanemiz 28.02.1984 yılına kadar Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet vermiştir. 28.02.1984 tarihinden 08.02.2004 tarihine kadar Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi olarak hizmet vermeye devam etmiştir. İlimizdeki artan nüfusa paralel olarak mevcut binamız, Temmuz 2004 tarihinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi olarak devam ederken, Çocuk Hastalıkları Hastanesi olarak eski devlet hastanesi binasına taşınmıştır. Her iki hastanede dal hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmiştir. Artan doğum oranına paralel olarak iki hastanemizin de mevcut yatak kapasitelerinin talepleri karşılamada yetersiz kalması nedeniyle 01.08.2016 yılında Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanemizde bir araya getirilmiştir.

Hastanemiz toplam 101103 m² alana kurulmuş 15 bloktan oluşmaktadır.117000 m²lik kapalı alana sahip olan hastanemizde 18504 m²lik oturma alanları mevcuttur.81605 m² lik geniş bir bahçeye sahip olup, hastalarımızın araçlarını rahatlıkla park edecekleri 850 si açık ve 350 si kapalı olmak üzere toplam 1200 araçlık otopark imkanı sağlamaktayız. Acil durum ve hasta sevki gerektirecek herhangi bir durumda kullanılmak üzere hastanemizde helikopter pisti mevcuttur.

Bilimsel gelişmelerin ışında mesleki bilgi ve becerileri arttırmayı vizyon edinen hastanemizde Seminer ve toplantıların düzenlenmesi için 180 kişilik büyük bir konferans salonunun yanı sıra, hizmet içi eğitimlerde kullanılmak üzere 80 kişilik eğitim salonumuz mevcuttur.

Hastalarımızı tıpkı bir misafir gibi karşılayıp daha konforlu bakım alabilmeleri ve sağlıklarına bir an önce kavuşabilmeleri için hastanemizin tüm tefrişatı olabildiğince ergonomik ve son teknolojik cihazlar kullanılmıştır. Bu kapsamda Hastanemizde hizmet veren güvenlik, yemek, temizlik ve bilgi işlem hizmetleri satın alma yoluyla karşılanmaktadır.

Hastanemiz genelinde ısıtma- soğutma için merkezi sistem kullanılmaktadır. Bu sistemlerin periyodik bakımı da hastanemiz bünyesince gerçekleşmektedir.

Hastanemizde toplam 400 hasta odamız mevcut olup, her odamızda banyo, WC ve TV bulunmaktadır. Her yatak başında hasta paneli bulunmakta, bu panellerde merkezi oksijen ve gaz sistemi yer almaktadır.

Kaliteli ve temiz Ameliyathane hizmetleri sunabilmek adına 2 tanesi doğum acil olmak üzere toplam 18 ameliyat odamız mevcuttur. Merkezi ameliyathanede pre-op ve post-op odaları ile ameliyat öncesi ve sonrası hasta izlemleri yapılmaktadır. Merkezi sterilizasyon ünitesine sahip ameliyathanemizde her türlü ameliyatın yapılabildiği modern bir komplekstir. Ameliyathanemiz hastalarımıza 24 saat hizmet vermektedir.

Acil servisimiz il, ilçe ve komşu ülkelerden gelen hastalarımıza hizmet verilmektedir. Kadın doğum, Çocuk ve Erişkin olmak üzere 3 kapsamda yer alan acillerimizde 24 saat alanında uzman hekimler hizmet vermektedir.

Hasta hakları birimimizde çalışan sosyal çalışmacı ve psikologlar tarafından hastalarımızdan alınan görüş ve öneriler doğrultusunda sürekli yenilikçi ve değişime açık hizmet sunmaktayız.

Hasta ve çalışanlarımızın memnuniyeti ön planda tutan bir anlayışla, eğitimli personellerimizle birlikte kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz.

Hastanemizde telefonla ve online randevu alınabildiği gibi, online laboratuar sonuçları da verilmektedir. Görüntüleme ünitesinde yer alan röntgen, BT, MR gibi tetkikler digital ortamda çekilmekte, depolanmakta ve PACS sistemi sayesinde tüm bilgisayarlardan görülmektedir.

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında evde bakım ihtiyacı olan hastalarımız, sağlık personellerimiz tarafından muayene edilmekte, gerekiyorsa yara bakımı ve küçük cerrahi işlemleri yapılmakta, tetkik ve tedavileri için gerekli işlemler yapılmakta ve eğer ileri tetkik ve bakım ihtiyacı söz konusu olduğunda herhangi bir ücret talep edilmeksizin hastanemiz tarafından transferi gerçekleştirilmektedir.

Ulaşım Bilgileri

Hastanemize ulaşım için kullanılabilecek belediye otobüsü güzergahları;

62 Nolu Hat: Zahireciler Borsası – Otogar

64 – Otogar –Alım Satım – Harran Üniversitesi

41 – Toplama merkezi

43-Toplama Merkezi

Kurum Bilgi Kartı

QR Kod İşlemleri

Haritayı telefonunuzdan açmak için QR Kodu Okutun

Arama yapmak için telefonunuzdan QR Kodu Okutun

Randevu almak için telefonunuzdan QR Kodu Okutun

Nasıl Randevu Alırım ?

Alo182 Aranarak Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Alo182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. kimlik numaranız verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir. Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir. Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

İnternet Üzerinden Randevu Alma

www.hastanerandevu.gov.tr veya www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapılır. Merkezi Hekim Randevu Sistemi ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra "Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır.

Mobil Cihaz Kullanarak Randevu Alma

Android, IOS, BlackBerry ve Windows işletim sistemlerine sahip akıllı cihazlar (telefon, tablet) için "MHRS Mobil" uygulaması vardır. "MHRS Mobil" cihazınızın kullandığı uygulama marketinden (App Store, Play Store vs.) ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Önemli Bilgilendirme

Bu sayfaya yer alan tüm bilgiler Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bilgi arama sonucu erişim sağlanmış ve paylaşılmıştır.

Bu profil sayfasında bir yanlışlık / hata mı var ? Hemen bize bildirin